Duyurular

Tâziye

İzmir’den yaklaşık 3 yıl kadar talebeliğimizi de yapan Mücahit ÇELİK kardeşimizin vefat ettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Allah ve Rasûlüne hakkıyla iman ettiğine tanıklık ettiğimiz genç kardeşimizin vefatı bize göstermiştir ki dünya imtihanımızın ne zaman başlayacağı bize sorulmadığı gibi ne zaman son bulacağı da bize sorulmamaktadır.

Kardeşimiz imanının gereklerini gücü oranında yerine getirirken vefat etti. Fakat biz geride kalan yakınlarının nasıl bir akıbet üzere öleceği belli değildir. Kardeşimiz için kalp hüzünlense, gözler yaşarsa da asıl üzülmesi gereken kardeşimizden ziyade Müslüman olduğunu söylediği halde dininden habersiz, Allah’ın ve Rasûlünün buyruklarını dikkate almadan yaşıyor kabul edilen canlı cenazelere ağlamak gerekmektedir. Umut ediyoruz ki Mücahit kardeşimiz, sıkıntılar diyarı olan dünyadan kurtularak daha güzel bir hayata yeniden doğmuş oldu.

Kendisinde kuşku bulunmayan ölüm her geçen gün bize doğru koşar adımlarla gelmektedir. Bu vesileyle Mücahit kardeşimizin vefatı bize  bu hakikati tekrar hatırlatmış oldu.

Bütün bunlardan sonra Mücahit kardeşimize tekrar Allah’tan gani gani rahmet diliyor ve başta ailesi olmak üzere tüm tanıdıklarına da sabırlar diliyoruz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir




Enter Captcha Here :

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Başa dön tuşu